Tgrt Haber

Fernando Muslera, Sivasspor maçında yok

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 23:13 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 23:18
Fernando Muslera, Sivasspor maçında yok

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Adana Demirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli kaleci, gelecek hafta Sivasspor ile deplasmanda oynanacak maçta oynayamayacak.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray​ evinde Adana Demirspor​ ile karşı karşıya geldi. Bu mücadele öncesinde sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera​, Sacha Boey​ ve Sergio Oliveira​ sarı kart sınırında olan isimlerdi.

Fernando Muslera, müsabakanın 45+2. dakikasında Adana Demirspor’un kazandığı penaltı sonrasında itirazdan dolayı sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Uruguaylı kaleci, gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçında oynayamayacak. Muslera’nın yerine kalede Günay Güvenç görev alacak.

BOEY BU SEZON İLK GOLÜNÜ ATTI

Sarı-kırmızılı ekipte Sacha Boey, Adana Demirspor karşılaşmasının 22'nci dakikasında attığı gol ile bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü kaydetti. 23 yaşındaki sağ bek, daha önce Sarı-kırmızı formayla geçen sezon Süper Lig'in 31'inci haftasında oynanan 3-3'lük beraberlik ile sonuçlanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımının 3'üncü golünü kaydetmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...