Tgrt Haber

Fernando Muslera’dan Rizespor maçı sonrası örnek hareket! 

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 22:03 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 22:06
Fernando Muslera’dan Rizespor maçı sonrası örnek hareket! 

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, maç sonu röportajında Cumhuriyet’in 100. yılını Türkçe mesajla kutladı.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray​, Çaykur Rizespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Karşılaşmanın ardından maç değerlendirmesi için yayıncı kuruluş kameralarının karşısına geçen Fernando Muslera​, Türk futbolseverlerin gönlünü fethedecek bir davranışta bulundu.

“CUMHURİYET’İN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi konuşmasına Türkçe, “Öncelikle, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlu olsun” diyerek başlayıp sözlerine şöyle devam etti:

“Gol yememek önemli ama savunmada sadece geride oynayan oyuncular yok. Birbirimize sürekli destek oluyoruz, iyi bir arkadaşlık var. Bunun da sonuçlarını sahada görüyoruz.”

“İLERİDE BASKI ÖNEMLİ”

“Savunma önemli ama ileride de baskı yapmak ve topu hemen geri almak önemli. Birbirimize sürekli destek oluyoruz. İyi bir arkadaşlık var. Bunun sonuçlarını da sahada gördüğümüzü düşünüyorum.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...