Tgrt Haber

Fernando Santos'un biletini kestiği ilk isim belli oldu! Sezon sonunda yolcu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 14:16 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 14:21
Fernando Santos'un biletini kestiği ilk isim belli oldu! Sezon sonunda yolcu

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan ve şampiyonluk yarışında havlu atan Beşiktaş'ta teknik direktörü Fernando Santos, kadroya almadığı Hırvat yıldızının biletini kesti. İşte detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın evinde TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Ante Rebic, 2-0 kazanılan İstanbulspor karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı.

Hırvat yıldızın kadroda yer almamasıyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Rebic özel bir oyuncu. Oynatmak ya da oynatmamak hocanın tasarrufudur. Gelecek maçlarda katkı vereceğini düşünüyorum" demişti.

FERNANDO SANTOS, ANTE REBİC'İN BİLETİNİ KESTİ

Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda yönetime rapor bildiren Portekizli çalıştırıcı, Ante Rebic'in biletini kesti.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sezonun geri kalanında yıldız oyuncuyu kafasından silen teknik direktör Fernando Santos, Rebic ile yola devam edilmemesi gerektiği yönünde karar verdi.

Fernando Santos'un biletini kestiği ilk isim belli oldu! Sezon sonunda yolcu - 1. Resim

BEŞİKTAŞ'A YILLIK MALİYETİ 2.8 MİLYON EURO

Beşiktaş, Hırvat futbolcuyla geçtiğimiz yaz 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Siyah-beyazlı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alan Ante Rebic'e 300 bin Euro'ya yakın imza parası verilmişti.

30 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 23 maçta 1 gol ve 5 asist kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...