Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’ya büyük saygısızlık! Tribünler hep bir ağızdan aynı hakareti söyledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Mart 2023 10:57 - Güncelleme : 21 Mart 2023 11:01
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’ya büyük saygısızlık! Tribünler hep bir ağızdan aynı hakareti söyledi

Brezilya ekiplerinden Flamengo’yu çalıştıran Fenerbahçe eski teknik direktörü Vitor Pereira’ya büyük saygısızlık yapıldı. Kritik maçlarda aldığı mağlubiyetler sonrasında eleştirilerin hedefinde olan Pereira için taraftarlar hep bir ağızdan ‘eşek’ diye bağırdı.

İki farklı dönemde Fenerbahçe teknik direktörlük görevi yapan Vitor Pereira​, Flamengo​ ile istediği sonuçları elde edemiyor. Vitor Pereira, son olarak takımının Carioca Kupası yarı finalinde Vasco da Gama ile karşılaştığı ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldığı maç esnasında tribünlerin protestosuna maruz kaldı.

FLAMENGO TARAFTARINDAN ÇİRKİN TEZAHÜRAT

Flamengo taraftarları Pereira'nın 79. dakikada Arrascaeta'yı oyundan almasının ardından hep bir ağızdan 'eşek' diye bağırmaya başladı. Sosyal medyada da eşek tasarımları yapan Brezilyalı holiganların tepkisi Portekizli hocayı ise oldukça üzdü.

Eleştirilerin gölgesinde Flamengo'nun başında 17 karşılaşmaya çıkan Vitor Pereira, bu karşılaşmalarda 1.76 puan ortalaması tutturdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...