Tgrt Haber

Nenad Bjelica'nın forvet için eski öğrenicisini gözüne kestirdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 May 2023 11:26 - Güncelleme : 01 May 2023 11:36
Nenad Bjelica'nın forvet için eski öğrenicisini gözüne kestirdi

Trabzonspor’da Nenad Bjelica, gelecek sezonda forvet için eski öğrencisini gözüne kestirdi. Hücum bölgesi için Bjelica, kadroya Bruno Petkovic'i aldırmaya çalışacak.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor​, taraftarlarını oldukça üzdü. Sportif ve ekonomik sıkıntının ciddi seviyeye ulaştığı Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan​, önümüzdeki sezonla ilgili olarak çalışmalarına hız devam ediyor. Şampiyonluk sezonundaki görüntülerin tekrar yaşanacağının sözünü veren Doğan, geçtiğimiz hafta Bjelica ile bir toplantı gerçekleştirmişti.

BJELİCA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; mevcut kadroda bulunan isimlerden hangileri ile gelecek sezon devam edileceği noktasında Süper Lig’in geri kalan bölümüne önem veren Hırvat teknik adam, savunma, orta saha ve forvet hattında oluşabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda oyuncu portföyünde bulunan alternatif isimleri yönetim kuruluna önerecek. Bordo-mavili yönetim de önümüzdeki sezonun hazırlıkları başlamadan Bjelica’ya takımını teslim etmeyi planlıyor.

Maliyeti düşük oyuncuları alıp, parlatmasıyla bilinen Nenad Bjelica, bu tarz futbolcuları da Trabzonspor’a kazandırmayı hedefliyor. Son yıllarda Hırvat futbolunun ve oyuncularının ön plana çıkmasında katkısı bulunan isimler arasında yer alan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’da kendisi için oluşturulan bu alanı iyi değerlendirmek istiyor. Göreve gelen yeni yönetimin büyük önem verdiği altyapı konusunda iki tarafın da olumlu görüşlerinin önümüzdeki dönemde meyvesini vermesi bekleniyor.

ÖĞRENCİSİNİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Hırvatistan’da birçok oyuncunun kariyerine dokunuşlar yapan Nenad Bjelica için Bruno Petkovic ismi özel bir yer tutuyor. Dinamo Zagreb’e transfer ettiği golcü isimle 2018-2020 yılları arasında Hırvat kulübünde birlikte görev yapan Bjelica, oyun planlarının büyük bir bölümünü golcü oyuncuya göre dizayn ediyordu. Bjelica, Petkovic'i 73 maçta oynatarak en fazla forma şansı veren isim olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...