Tgrt Haber

Futbol dünyasının yeni yıldızı olacak

11 Temmuz 2014 19:16
Futbol dünyasının yeni yıldızı olacak

İtalyan kulübün genel direktör Mauro Baldissoni, Fenerbahçe'den kiraladıkları 20 yaşındaki oyuncunun, futbol dünyasının yeni yıldızı olacağını iddia etti.

Roma, Salih Uçan'a çok güveniyor. İtalyan kulübün genel direktör Mauro Baldissoni, Fenerbahçe'den kiraladıkları 20 yaşındaki oyuncunun, futbol dünyasının yeni yıldızı olacağını iddia etti. Transferin tamamlanmasından dolayı kulüp olarak mutlu olduklarını belirten baldıssonı, "Salih çok genç bir oyuncu ve uluslararası futbolun yeni yıldızlarından birisi olacak. O'nu bunun için Fenerbahçe'den aldık" dedi. Salih Uçan'ın Roma'nın yeni Totti'si olacağı iddialarına değinen Mauro Baldissoni "Bu ağır sorumluluğu hiç kimsenin omuzlarına yüklemek istemeyiz. Biz aslında yeni şampiyonlar arıyoruz. Salih de onlardan birisi. Totti olarak değil kendi adıyla bunu başaracak" diye yanıt verdi. Mauro Baldissoni, Salih Uçan'ın hiçbir yere kiralanmayacağını, Roma'da forma giyeceğini belirterek sözlerini tamamladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...