Tgrt Haber

G. Saray'da Mancini'nin durumu ne olacak

24 Mart 2014 16:19
G. Saray'da Mancini'nin durumu ne olacak

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ve ligde Kayserispor karşısında alınan yenilgiler Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'yi tartışmaların odağına itti.

Galatasaray'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından gözler bir anda Roberto Mancini'nin üzerine çevrildi. ŞampiyonlarLigi'ne veda edilmesi ve ardından Türk Telekom Arena'da lig sonuncusu Kayserispor'a mağlup olunması taraftarları öfkelendirirken Başkan Aysal'ın da istifası istendi.
MANCINI GÖNDERİLMEK İSTENİRSE...
İtalyan çalıştırıcının maçın ardından yaptığı açıklamalar da tepki çekti ve Mancini ile yolların ayrılma ihtimali de konuşulmaya başlandı. Ancak Galatasaray için böyle bir hamlenin faturası hayli ağır olacak çünkü Mancini ile yolların ayrılması halinde İtalyan hocaya 12.5 milyon euro tazminat ödenmesi gerekecek. Başkan Ünal Aysal'ın böyle bir hamle yerine sorunları Mancini ile birlikte çözmeye çalışması bekleniyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...