Tgrt Haber

Gabriel Sara, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 00:02 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 00:06
Gabriel Sara, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı!

Galatasaray'ın Brezilyalı yeni transferi Gabriel Sara, sarı-kırmızılı takımda mesaiye başlayarak ilk antrenmanına çıktı.

Galatasaray​, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 9 Ağustos Cuma günü Hatayspor​ ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk​ yönetiminde çalışmalarına devam etti. 

MESAİ BAŞLADI

Yeni transfer Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara​'nın takımla ilk antrenmanına çıktığı bildirildi.

Galatasaray, Brezilyalı yeni transferi Gabriel Sara için Premier Lig takımı Norwich'e 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitle 18 milyon euro ödeneceğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılılar 5 yıllık sözleşme imzaladığı oyuncuya ise her sene için 2.750 milyon euro ücret ödeneceğini bildirmişti.

Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara tarihe geçti: Kulübün en pahalı  imzası! - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...