Tgrt Haber

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle döndü!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
31 Ağustos 2024 23:42 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 10:47
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle döndü!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanını Kerem, Barış, Mertens, Abdülkerim ve Semih'in (kk) golleri ile 5-1 kazandı. Hafta içi Young Boys yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi'ne veda eden sarı-kırmızılılar farklı galibiyetle moral buldu. Bu sonuçla puanını 9'a çıkaran Galatasaray zirve yarışında firesiz yolculuğunu sürdürdü.

Trendyol Süper Lig​ 4. hafta maçında Galatasaray​, deplasmanda Adana Demirspor​'u 5-1 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Hafta içinde İsviçre ekibi Young Boys'a sahasında 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma şansını yitiren sarı-kırmızılılar, Adana'da teselli bulurken lig yarışındaki iddiasını da perçinlemiş oldu.

Transfer tahtası kapalı olan ve bu sezon kadro açısından oldukça sıkıntılı giren Adana Demirspor ise ligdeki 4. maçında da puansız ayrılırken, rakibe basit hatalarla hediye edilen goller maça damgasını vurdu. 

ADANA DEMİRSPOR DEFANSI SAÇ BAŞ YOLDURDU

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan maçta Galatasaray, 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu​ ile öne geçti. Metehan'ın savunma arkasına gönderdiği topta kalecinin zamanlama hatasıyla boşa çıkmasını iyi değerlendiren Kerem Aktürkoğlu sarı-kırmızılıları öne geçirdi. 18. dakikada Semih Güler'in kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti.

İlk yarı bitmeden 31'de Barış Alper Yılmaz ve 37. dakikada Mertens fileleri sarstı ve Galatasaray devre arasında 4-0'lık skorla girmiş oldu.

İkinci yarıda ise 60. dakikada Abdülkerim Bardakçı skoru 5-0'a getirdi.

Ev sahibi takımda 66. dakikada Yusuf Sarı penaltı vuruşunda kaleci Fernando Muslera'yı geçemedi.

Adana Demirspor tekrar penaltı atışı kazandı ve 79. dakikada Gravilon topu ağlarla buluşturdu.

90. dakikada Batshuayi penaltı atışından yararlanamadı.

Maçı Galatasaray 5-1 kazandı.

3 PENALTI OLDU

Adana Demirspor karşılaşmada 2 penaltı atışı kazandı. 66. dakikada Yusuf Sarı'nın kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Fernando Muslera kurtarırken 79. dakikadaki penaltı vuruşunu ise Gravilon topu filelere gönderdi.

Konuk takım Galasataray ise 90. dakikada kazandığı penaltı atışını Batshuayi ile değerlendiremedi.

ICARDI SAKATLANDI

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi karşılaşmanın 25. dakikasında sakatlanarak sahayı terk etti. Yıldız golcünün yerine oyuna Michy Batshuayi girdi.

Icardi bu sezon forma giydiği Trendyol Süper Lig'de 2 maça çıkarken 1 gol atarken 1 asist üretti.

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle döndü! - 1. Resim

GECENİN SONUÇLARI

Trendyol Süper Lig'in bu gece oynanan diğer maç sonuçları şu şekilde:

Rizespor 0-1 Kasımpaşa

Konyaspor 0-0 Kayserispor

Göztepe 2-0 Bodrum FK

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle döndü! - 2. Resim

MAÇ PROGRAMI

Galatasaray haftayı 3 puan ile kapatarak puanını 9'a yükseltti. Sarı-kırmızılı takımı gelecek hafta evinde Rizespor'u konuk edecek.

Adana Demirspor ise haftayı puansız kapatarak puanını 1'de tuttu. Mavi şimşekler gelecek hafta Antalyaspor deplasmanına gidecek.

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...