Tgrt Haber

Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray hareket geçti! Finalde gol atan Arjantinli yıldıza kancayı attı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Fotomaç
20 Aralık 2022 10:54 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 11:09
Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray hareket geçti! Finalde gol atan Arjantinli yıldıza kancayı attı

Son dakika haberi: Galatasaray, Arjantin milli takımı ile dünya kupası kazanan Angel Di Maria için harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım uluslararası bir transfer şirketiyle anlaştığı ve özellikle sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular ile ilgili bilgi aldığı belirtildi.

Sezona yıldız transferlerle başlayan ve birçok ismi kadrosuna katan Galatasaray​, bu hamlelerine devam edecek. Ara transfer döneminde çalışmalarını arttıran sarı kırmızılar, FIFA Dünya Kupası’na Arjantinformasıyla damga vuran Di Maria için harekete geçti.  Fransa ile Arjantin finalinde gol atan ve turnuva boyunca gösterdiği performansla kalitesini bir kez daha kanıtlayan yıldız futbolcu ile ilgili sarı kırmızılı takım uluslararası bir transfer şirketiyle anlaşma sağladı.

GALATASARAY Dİ MARİA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yönetimin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Juventus’ta forma giyen Angel Di Maria için Galatasaray nabız yokladı. Cimbom, Dünya Kupası finaline damga vuran yıldız için ön araştırmalara başladı. Uluslararası bir transfer şirketiyle anlaşan yönetim, özellikle sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili bilgi alıyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Şirketin sarı kırmızılı takıma sunduğu son rapor Di Maria dosyası oldu. Cimbom, Juventus​'ta forma bulamayan 34 yaşındaki yıldız için şartlar uygun olursa harekete geçecek. Di Maria bu sezon 16 maça çıktı. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol attı. Ayrıca 6 da asist yaptı. Di Maria'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak: Fotomaç

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...