Tgrt Haber

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF'ye çıkarma

27 Nisan 2023 19:51 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 20:00
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF'ye çıkarma

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş derbisinin hakemiyle ilgili çıkan iddiaların ardından bugün TFF'nin Riva'daki tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapan Dursun Özbek, pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine atanan hakem Ali Şansalan​'dan duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

BEŞİKTAŞ​'TAN HAKEM YALANLAMASI

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında lider Galatasaray​ ile karşılaşacak. Spor medyası ve sosyal medyada Ahmet Nur Çebi​'nin derbiyi Ali Şansalan'ın yönetmesini istediği iddiaları yer aldı. Bu iddialar kısa sürede gündem olurken Galatasaray taraftarı duruma sert tepki gösterdi.

Beşiktaş yaptığı açıklama ile iddiaları yalanladı.  Siyah-beyazlılar, açıklamasında; "Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Futbol A Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabakayı Ali Şansalan’ın yönetmesini talep ettiği yönünde sosyal medyada yer alan iddialar tamamen asılsızdır." ifadelerini kullandı.

Spor Arena'nın haberine göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in TFF’ye gitmesinin 2 önemli ana nedeni var.

1- Ali Koç’un 2.5 saat süren TFF ziyareti

2- Beşiktaş derbisine Ali Şansalan’ın atanması

ALİ KOÇ TFF'Yİ ZİYARET ETTİ İDDİASI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticilerden Ahmet Ketenci'nin, hakem yönetimleriyle alakalı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi Riva'da ziyaret ettiği iddia edilmişti.

Söz konusu görüşmede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Mehmet Büyükekşi’ye dosya sunduğu, dosyada hem saha hem de VAR'da görevli hakemlerin yaptığı hatalara yer verip şikâyetlerini dile getirdiği iddia edildi.

Sosyal medyada Ali Koç'un ziyaretinin Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemiyle ilgili olduğu da iddia edilmiş, sarı-lacivertliler bu iddiaları jet hızıyla yalanlamıştı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1651560663137878016

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...