Tgrt Haber

Galatasaray - Beşiktaş canlı maç anlatımı

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
03 Ağustos 2024 20:45 - Güncelleme : 03 Ağustos 2024 22:44
Galatasaray - Beşiktaş canlı maç anlatımı

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa maçında karşılaştı. Beşiktaş sahadan 5-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray​ ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş​, Süper Kupa​ finalinde karşı karşıya geliyor.

11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Ziyech, Mertens, Kerem, Icardi.


GALATASARAY 0-2 BEŞİKTAŞ

1' Immobile 53' Svensson


1' Maç başladı

1' Maç golle başladı. Victor Nelsson'un yaptığı hata sonucu Ciro Immobile topu kaptı ve kaleci Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla maçta 1-0 öne geçen golü kaydetti.

12' Galatasaray, Icardi ile golü buldu fakat Arjantinli golcü bariz bir şekilde ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı.

13' Galatasaray 1 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu ile golü buldu fakat maçın hakemi bir kez daha ofsayt bayrağını kaldırarak golü geçersiz kıldı.

25' Beşiktaş hızlı geldi. Siyah-beyazlılarda Ciro Immobile'nin pasında topla buluşan Gedson Fernandes rakibinden sıyrıldıktan sonra şut açısını ve topu kaybetti.

34' Galatasaray organize bir atak geliştirdi. Dries Mertens'ten pası alan Hakim Ziyech'in şutunda Omar Colley araya girdi ve tehlikeyi önledi.

38' Beşiktaş, Gedson Fernandes ile hızlı çıktı. Gedson Fernandes rakip ceza sahasına girdikten sonra Rafa Silva'ya pasını aktardı. Rafa Silva'nın dar açıdan çektiği şut yandan auta gitti.

45' Rafa Silva sağ kanatta topla buluştu. Rafa Silva'nın ortasında Ciro Immobile ceza sahasında vuruşunu yaptı. Ciro Immobile'nin şutunda top üstten auta gitti.

45' İlk yarı sona erdi.


46' İkinci yarı başladı

53' Beşiktaş, Galatasaray karşısında farkı ikiye yükseltti. Organize gelişen atakta Rashica sağ kanattan ortasını yaptı. Savunmadan seken topu önünde bulan Jonas Svensson'un vuruşunda top ağlarla buluştu. Beşiktaş, Galatasaray karşısında 2-0 öne geçti.

59' Milot Rashica sağ kanatta topla buluştuktan sona ceza sahasında şutunu çekti. Milot Rashica'nın şutunda Fernando Muslera gol izni vermedi.

80. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı Immobile ağlara göndererek skoru 3-0'a taşıdı.

87' Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun baskısı sonrası topu kaybeden Victor Nelsson, genç futbolcuyu tutarak yere düşürdü. Victor Nelsson'un bu müdahalesi sonrası Atilla Karaoğlan faulü işaret etti ve Danimarkalı stopere kırmızı kart gösterdi.

Beşiktaş, Rafa Silva'nın attığı golle birlikte Galatasaray karşısında 90+1'de farkı 4'e yükseltti.

90+3' Beşiktaş'ta Mustafa Erhan Hekimoğlu sahneye çıktı. Genç golcü fileleri havalandırdı ve fark 5'e yükseldi.

90+5 Maç sona erdi

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...