Tgrt Haber

Galatasaray Bursaspor maçında Melo'dan asker selamı

16 Nisan 2014 21:33
Galatasaray Bursaspor maçında Melo'dan asker selamı

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde Galatasaray'ı konuk etti. Bol gollü geçen mücadelede Felipe Melo'nun 71. dakikada attığı gol sonrası verdiği selam herkes tarafından büyük beğeni kazandı.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi evinde Galatasaray'ı konuk etti. Bol gollü geçen mücadelede Felipe Melo'nun 71. dakikada attığı gol sonrası verdiği selam herkes tarafından büyük beğeni kazandı. Galatasaray'ın ilk 35 dakikada 2-0 geriye düştüğü maçta ilk yarı Wesley Sneijder'in attığı gol ile 2-1 bitti. Soyunma odasına 2-1'lik skorla giden Galatasaray takımı ikinci yarıya adeta fişek gibi çıktı. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in haberine göre; Galatasaray eşitliği 50. dakikada Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı golle yakaladı. İşte bu golden sonra Galatasaray adeta coşa geldi. Bu gölün ardından 53. dakikada Burak Yılmaz fileleri havalandıran ve Galatasaray'ı öne geçiren isim oldu. 68. Dakikada Burak Yılmaz'ın attığı ikinci golle Galatasaray durumu 4-2'ye taşıdı ve farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 71'i gösterdiğinde ise hakem tekrar beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Felipe Melo takımını 5-2'lik skora taşıyan isim oldu. Penaltıdan attığı golden sonra tribünlere asker selamı veren Felipe Melo hem Galatasaray taraftarının hemde maçı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
TGRT Haber / Semih Bişkin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...