Tgrt Haber

Galatasaray, Bursaspor maçından da yara aldı

25 Mart 2014 19:30
Galatasaray, Bursaspor maçından da yara aldı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kendi evinde Bursaspor ile 2- 2 berabere kaldı.

Galatasaray, Ziraat TürkiyeKupası yarı final ilk maçında Bursaspor'la karşı karşıya geldi. 2-0 önde götürdüğü maçtan Galatasaray kendi kalesinde 2 gol görerek beraberliğe razı oldu.
GALATASARAY: 2 - BURSASPOR: 2

Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Galatasaraylı futbolcuların santrasıyla başladı.
Dakika 2: Bursaspor sağ kanattan bir köşe vuruşu kullandı... Kullanılan köşe vuruşunda Sestak ön direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.
Dakika 3: Burdisso kendi yarı alanında Bursasporlu futbolcuya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
Dakika 7: Bursaspor yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı... Burdisso'nun pası kısa düşünce araya giren Sestak sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı ama vuruşunda top sol direkten döndü.
Dakika 11: Wesley Sneijder... Burak'ın sağ kanattan ceza alanına yerden ortasında Sneijder, topu gelişine düzgün bir ayak içi vuruşla sol köşeden ağlara gönderdi.
Dakika 13: Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı... Telles'in sağ kanattan içeri çevirdiği topa Melo  dokundu ama top kalecide kaldı.
Dakika 14: Ev sahibi ekip sağlı sollu geliyor... Bu sefer sol kanattan içeri kesilen topa Burak yükseldi ancak top az farkla sol köşeden auta gitti.
Dakika 18: Bursaspor Volkan Şen ile beraberlik golüne çok yaklaştı... Volkan Galatasaray ceza sahasının hemen önünden hafif sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak Muslera son anda uzanarak topu kornere çeldi.
Dakika 23: Konuk ekip Belluschi ile sağ kannattan tehlikeli bir atağa kalktı ancak Telles çok kritik bir müdahale ile topu Belluschi'den söktü aldı.
Dakika 24: Volkan Şen'ın Galatasaray ceza alanı içi sol çaprazındaki Sestak'a pasında Sestak'ın vuruşunu Muslera kornere çeldi.
Dakika 31: Felipe Melo'nun kaleye uzak bir mesafeden vuruşu az farkla sol köşeden auta gitti.
Dakika 40: Selçuk İnan... Penaltı vuruşu için topun başına geçen kaptan Selçuk sol köşeye sert bir şekilde şutunu çekerek ağları havalandırıyor.
Dakika 43: Bursaspor'da Baser Telles'e yaptığı faul sonrası sarı kart görüyor.
Dakika 44: Ceyhun, Sestak'a faul yaptı ve pozisyona itiraz eden Melo sarı kart gördü.
Maçın ilk yarısı ev sahibi ekip Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi...
Dakika 46: Maçın ikinci yarısı konuk ekip Bursasporlu futbolcuların santrasıyla başladı.
Dakika 46: Volkan Şen... Şener'in sağ kanattan kale sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Volkan, topu ağlarla buluşturdu.
Dakika 53: Bursaspor beraberlik golüne çok yaklaştı... Sağ kanattan yerden Galatasaray ceza alanına gönderilen topa Sestak gelişine bir vuruş yaptı ancak top az farkla sağ köşeden auta gitti.
Dakika 55: Maçın ilk değişiklik hamlesi Galtasaray'dan geliyor... Burdisso oyundan alınıyor ve yerine Semih Kaya oyuna dahil oluyor.
Dakika 57: Bursaspor'da Belluschi, Galatasaray ceza alanı içi sağ çaprazına gelen topu göğsüyle kontrol ettikten sonra vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta gitti.
Dakika 58: Bursaspor bir kez daha çok tehlikeli geldi... Şener, sağ çaprazdan Galatasaray ceza alanına girip yerden sert şutunu çekti ancak top direğin dibinden auta çıktı.
Dakika 65: Galatasaray'da ikinci oyuncu değişikliği... Selçuk oyundan çıkıyor yerine Hajrovic oyuna dahil oluyor.
Dakika 65: Bursaspor da ilk oyuncu değişikliğini yapıyor... Basser oyundan alınıyor yerine Ferhat Kiraz oyuna dahil oluyor.
Dakika 68: Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği... Stanislav Sestak oyundan çıkıyor yerine Sercan Yıldırım oyuna giriyor.
Dakika 73: Bursaspor'da Bekir uzak mesafeden etkili bir vuruş yaptı ancak top yandan auta çıktı.
Dakika 75: Oyuna yeni giren İzet Hajrovic Bursaspor ceza alanında yerde kalıyor ancak maçın hakemi Mustafa Kabil Abitoğlu, Hajrovic'e kendisini aldatmaya yönelik bir hareket yaptığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.
Dakika 78: Burak Yılmaz inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamıyor...Hajrovic'in savunma arkasına attığı topta kaleci ile karşı karşıya kalan Burak vuruşunu yaptı ancak top kaleci Frey'den döndü Burak topu bir kez daha önünde buldu ve tekrar vuruşunu yaptı ancak dengesini kaybettiği için düzgün bir şut çıkaramadı.
Dakika 81: Galatasaray atağında Hajrovic'e faul yapan Sercan, sarı kart gördü.
Dakika 82: Roberto Mancini'de son değişikliğini yapıyor... Ceyhun Gülselam'ın oyundan alınıyor ve yerine Yekta Kurtuluş oyuna dahil oluyor.
Dakika 86: Yine Hajrovic'in ceza alanı içi sağ kanadından Burak'a kestiği ortaya müsait pozisyonda Burak iyi yükseldi ancak kötü bir kafa vuruşu yaptı.
Dakika 88: Bekir Yılmaz... Ferhat'ın sol kanattan Galatasaray ceza alanına ortasında Bekir'in vuruşu Hakan'dan dönüp Telles'e çarptı ve bir kez daha Bekir'in önünde kaldı ve Bekir'in vuruşunda top ağlarla buluştu.
Dakika 89: Bursaspor'da Sercan Yıldırım hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılıyor.

STAT: TT Arena
SAAT: 20:30
HAKEM:Mustafa Kamil Abitoğlu
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Burdisso, Hakan, Alex Telles, Selçuk, Ceyhun, Melo, Sneijder, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
BURSASPOR: Frey, Basser, İbrahim, Civelli, Taiwo, Belluschi, Şamil, Şener, Bekir, Volkan, Sestak
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...