Tgrt Haber

Galatasaray, Davinson Sanchez’in maliyetini açıkladı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 23:52 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 00:18
Galatasaray, Davinson Sanchez’in maliyetini açıkladı!

İngiltere Premier Lig’de Tottenham forması giyen Davinson Sanchez’i renklerine bağlayan Galatasaray, Fildişi Sahilli stoper için ödenen bonservisin 9.5 milyon Euro olduğunu ve bu rakamın 5 yıllara yayılmış şekilde 5 eşit taksit halinde ödeneceğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar, yıldız savunmacıya ise yıllık 3.2 milyon Euro ödeyecek.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi​, Süper Lig​ ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele verecek olan Galatasaray​, kadrosuna UEFA kadro bildiriminin son gününde Fransız orta saha Tanguy Ndombele​ ve Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez’i dahil etti.

Tottenham’dan transfer ettiği iki futbolcuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildiren Galatasaray, 29 yaşındaki stoper Davinson Sanchez’in maliyetini de duyurdu.

9.5 MİLYON EURO, 5 SEZONDA ÖDENECEK

Sanchez ile 4+1 yıl anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, Tottenham’a 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle 9.5 milyon Euro ödeyecek. Sarı-kırmızılılar, yıldız stopere ise yıllık 3.2 milyon Euro ödeyecek.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez​ Mina ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle, 9.500.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 4+1 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 3.200.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...