Tgrt Haber

Galatasaray, Elazığspor maçının bilet fiyatları belli oldu

21 Nisan 2014 20:33
Galatasaray, Elazığspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Elazığspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak  Elazığspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu. Elazığspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, 27 Nisan  Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın  bilet fiyatlarının VIP tribün 250, kapalı tribün 120, maraton tribün 80, kale  arkası ve kapalı tribün 30 lira şeklinde belirlendiği ifade edildi. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların kanuni bir zorunluluk olan  Passolig kart almaları gerektiği hatırlatılan açıklamada, Passolig kartın  www.passolig.com.tr internet adresi ve Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bulunan bilet  gişelerinden 15 lira karşılığında alınabileceği, maç günü kart satışının  yapılmayacağı bildirildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Öte yandan kombine kart sahibi taraftarlarımız, Elazığ Atatürk  Stadyumu'nda bulunan bilet gişelerine başvurarak 15 lira karşılığında Passolig  kartını alıp daha sonra kombine kartları ve Passolig kartlarıyla Stadyum  Müdürlüğü'nde biletleme yapabilirler. Takımımız için büyük önem taşıyan bu  karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlarımızın maç günü oluşacak yoğunluktan  dolayı yarından itibaren satışa sunulacak Galatasaray maçı biletlerini erken  almaları konusunu bir kez daha hatırlatmak isteriz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...