Tgrt Haber

Galatasaray, Fenerbahçe maçı derbi canlı detayları ve muhtemel 11'i

04 Nisan 2014 19:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43
Galatasaray, Fenerbahçe maçı derbi canlı detayları ve muhtemel 11'i

Galatasaray Fenerbahçe maç ının canlı ve tüm detayları haberimizde! Tüm Türkiye dev derbiye kilitlendi. Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin en kritik anı 15. dakikası olacak. Fenerbahçe, TT Arena'ya geliyor. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Nefesler tutuldu,herkes bu derbi maçını bekliyor. FB GS derbisi muhtemel 11'leri haberimizde, derbi saat kaçta hangi kanalda. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı bilgileri.

Galatasaray Fenerbahçe maçının canlı ve tüm detayları haberimizde! Tüm Türkiye dev derbiye kilitlendi. Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin en kritik anı 15. dakikası olacak. Fenerbahçe, TT Arena'ya geliyor. Peki Galata saray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Nefesler tutuldu,herkes bu derbi maçını bekliyor. FB GS derbisi muhtemel 11'leri haberimizde, derbi saat kaçta hangi kanalda. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı bilgileri. Galatasaray-Fenerbahçe maçına iki gün kala takımların sahada nasıl bir dizilişle yer alacağı da netleşiyor. Türkiye, 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynayacak Galalatasaray-Fenerbahçe derbisinin heyecanını hissetmeye başladı. Fenerbahçe'nin puan farkını 13'e yükseltmesi ve bitime altı haftanın kalması bu maçın öneminden hiçbir şey eksiltmiyor. Peki iki ezeli rakip sahada hangi kadrolarla yer alacak? Zorlu maç öncesi Galatasaray'da Didier Drogba ve İzet Hajrovic'in sakatlıkları bulunuyor ve oynamaları zor. Konuk ekip Fenerbahçe'de de önemli eksikler var. Orta sahanın dinamosu Alper Potuk ile savunmanın değişilmezi Egemen Korkmaz'ın Galatasaray karşısında sahada olmaması bekleniyor.
Bu bilgilerin ışığında takımların muhtemel 11'leri şöyle olabilir:
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Yekta, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak.
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Emenike, Sow.
KARŞILAŞMANIN EN KRİTİK DAKİKASI
Galatasaray Fenerbahçe derbisinin en kritik anı 15. dakikası olacak. Zira Galatasaray Fenerbahçe derbilerinde hep goller bu dakikalarda geldi. Galatasaray Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürerken ilginç istatistikler var. Galatasaray Fenerbahçe derbisi Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisini yayıncı kuruluş canlı verecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...