Tgrt Haber

Galatasaray için İtalya'yı reddetti: Ndombele transferinin perde arkası

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: La Repubblica (İtalya)
16 Eylül 2023 18:17 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 18:24
Galatasaray için İtalya'yı reddetti: Ndombele transferinin perde arkası

Galatasaray’ın İngiliz ekibi Tottenham’dan transfer ettiği Tanguy Ndombele’nin, İtalya Serie A’dan Genoa’nın teklifini, “Ben Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum; siz yeni yükselmiş bir takımsınız” diyerek reddettiği ve sarı-kırmızılı takımı seçtiği öğrenildi.

Bu sezon ülkemizin UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcisi Galatasaray​, transferin son haftasında Premier Lig ekibi Tottenham’dan Tanguy Ndombele​ ve Davinson Sanchez’i renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılıların Matias Vecino transferi son anda direkten dönerken; ardında yatan sebebin Tanguy Ndombele ile anlaşılması olduğu ortaya çıktı.

"BEN ŞAMPİYONLAR LİGİ​'NDE OYNAMAK İSTİYORUM"

İtalyan basınından La Repubblica’nın haberine göre Serie A ekibi Genoa, Galatasaray ile aynı süreçte Tanguy Ndombele’ye teklifte bulundu. Ancak Fransız futbolcu, İtalyan kulübüne, “Ben Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Siz ise Serie A’ya yeni yükselmiş bir kulüpsünüz” diyerek sarı-kırmızılılara imzayı attı.

NDOMBELE’NİN SON SEZON İSTATİSTİKLERİ

Tottenham’ın geçen sezon Serie A’da şampiyon olan Napoli’ye kiraladığı Ndombele, geçen sezon ligde Napoli formasıyla çoğuna sonradan girdiği 30 maçta 1 gollük skor katkısı sağladı. 26 yaşındaki Fransız futbolcu, bu maçlarda 792 dakika sahada kaldı.

Kaynak: La Repubblica (İtalya)
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...