Tgrt Haber

Galatasaray, Konyaspor'u mağlup etti! Torreira ve Dubois maç sonu açıklamalarda bulundu

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 23:47 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 23:56
Galatasaray, Konyaspor'u mağlup etti! Torreira ve Dubois maç sonu açıklamalarda bulundu

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanı aldı. Lig'de 2'de 2 yapan sarı-kırmızılı takım puanını 6'ya yükseltti.

Trendyol Süper Lig​'de Konyaspor​ deplasmanını 2-1'lik skorla geçen Galatasaray​'da futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.

TORREİRA: İYİ SONUÇ ALDIKÇA MUTLU OLUYORUZ

Galatasaray'ın başarılı ön liberosu Lucas Torreira​ maçtan sonra yaptığı açıklamalarda "Şampiyon olduktan sonra bir sonraki sezon zor oluyor. Özellikle de iki sene üst üste olunca! Kazandıkça iyileşiyoruz ve kendimize güvenimiz geliyor. Zor maçlardı ama sonuç aldıkça kendimizi daha iyi hissediyor ve mutlu oluyoruz" dedi.

Lucas Torreira: Her zaman işimi yapmaya odaklanıyorum

DUBOİS: "ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIRLANACAĞIZ"

Fransız sağ bek Leo Dubois​ ise Şampiyonlar Ligi'ni hedef göstererek, "Çok mutluyuz. Zor bir maçtı ama kazanmayı bildik. Önümüzde daha zor maçlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Şimdi o maç için hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Leo Dubois: Takım için elimden geleni yapacağım

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...