Tgrt Haber

Galatasaray Michy Batshuayi'ye kavuştu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
01 Temmuz 2024 09:52 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 12:24
Galatasaray Michy Batshuayi'ye kavuştu

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi'nin transferini resmen açıklayacak. Taraftarın heyecanla beklediği Belçikalı golcü İstanbul'a geldi.

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması doğrultusunda yapılacak transferler netleşiyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi'i kadrosuna kattı.

GALATASARAY'LA ANLAŞTI

Geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı takımla anlaşan ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Belçikalı golcü 3 milyon Euro yıllık ücrete ek olarak 3 milyon Euro da imza parası karşılığında Galatasaray'ın yolunu tutacak.

Galatasaray Michy Batshuayi'ye kavuşuyor! İstanbul'a geliş saati belli oldu - 1. Resim

BATSHUAYİ İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, İstanbul'a geldi. Batshuayi, Dursun Özbek'in oteline yerleşecek.

BUGÜN KAP'A BİLDİRİLECEK

Skorer'de yer alan habere göre; Yapılacak son görüşmelerin ve sağlık kontrollerinin ardından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferin detayları açıklanacak.

43 MAÇTA 24 GOL-3 ASİST

Fenerbahçe'de geride kalan sezonda 43 maçta süre bulan Michy Batshuayi, 24 gol attı ve 3 asist yaptı.

Tecrübeli golcü Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giymişti.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...