Tgrt Haber

Galatasaray orta sahasına yıldız yağacak: Erden Timur harekete geçti!

03 Haziran 2023 20:47 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 21:42
Galatasaray orta sahasına yıldız yağacak: Erden Timur harekete geçti!

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yönetim gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek kaliteli bir kadro kurma adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki yıldız orta saha için harekete geçti.

Okan Buruk​ yönetiminde şampiyonluğa uzanan Galatasaray​'da kurmaylar Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve Avrupa'da ses getirmek için transfer çalışmalarına hız verdi.

Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur​'un Teknik Direktör Okan Buruk'la görüştükten sonra transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

N'GOLO KANTE BOMBASI!

Galatasaray'da kurmayların gelecek sezon adına başladığı transfer çalışmalarında önemli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Londra'ya giden Erden Timur, N'Golo Kante transferi için düğmeye bastı.

Chelsea​ ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan N'Golo Kante için sarı-kırmızılıların büyük bir çaba harcadığı ifade edildi.

Erden Timur'un Londra'da N'Golo Kante ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

'KANTE PROJEDEN ETKİLENDİ'

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un N'Golo Kante ve menajeriyle yediği yemekte, sarı-kırmızılıların kısa ve uzun vadeli planlarını anlattığı vurgulandı. Özellikle Galatasaray'ın Avrupa'daki hedeflerinden bahsedildiği kaydedildi.

32 yaşındaki orta sahanın Galatasaray'ın kendisine sunduğu projelerden etkilendiği ifade edildi.

Fransız futbolcunun Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda transfer teklifi aldığı belirtildi.

N'Golo Kante ve menajerinin Galatasaray'ın transfer teklifine 15 gün içinde olumlu ya da olumsuz yanıt vermesinin beklendiği aktarıldı. Erden Timur'un N'Golo Kante transferinden oldukça umutlu olduğu ifade edildi.

SAKATLIKLAR YAKASINI BIRAKMADI

Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek N'Golo Kante bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle forma şansı bulmakta zorlandı. 32 yaşındaki orta saha 9 maçta toplam 685 dakika sahada kaldı. N'Golo Kante bu süreçte 1 asist yaptı.

Fransa Milli Takımı'nda 53 maçta şans bulan 32 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Galatasaray orta sahasına yıldız yağacak: Erden Timur harekete geçti!

YOURİ TİELEMANS HAMLESİ!

Galatasaray, Leicester City ile Premier Lig'den küme düşenYouri Tielemans için devreye girdi. Belçikalı yıldızı takıma kazandırmak isteyen yönetim, oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Sports Digitale'in haberine göre; 26 yaşındaki Tielemans'ın Galatasaray'dan 4 milyon Euro maaş ve 5 milyon Euro imza parası karşılığında 4 yıllık kontrat istediği öğrenildi.

Bu talebi fazla bulan yönetimin oyuncunun menajeriyle görüşmelerine devam ettiği belirtildi.

Daha önce Anderlecht Galatasaray'a karşı 2014-2015 Şampiyonlar Ligi sezonunda oynayan Tielemans, 17 yaşında sahaya çıkarak dikkatleri üzerine çekmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...