Tgrt Haber

Galatasaray sistem değiştiriyor

04 Eylül 2014 20:07
Galatasaray sistem değiştiriyor

Galatasaray'ın hocası Prandelli, yeni yapılan transferlerden sonra kadrosunda ve sisteminde değişiklik yapmayı düşünüyor.

Tarık Çamdal, Dzemaili ve Pandev ile kadrosunu derinleştiren sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde ayrı 11'lerle mücadele edebilecek. Tarık Çamdal'ın gelişiyle beraber yerli kontenjanında rahat bir soluk alan Galatasaray, Dzemaili ile ortasahada Selçuk ile Melo'yu dinlendirme şansı bulabilecek. Hücumun her bölgesinde vazife alabilen Goran Pandev'in ise Prandelli'nin jokeri olması bekleniyor.
TARIK SOL BEKE GEÇEBİLİR
Yeni transferlerle beraber Galatasaray'ın alan dizilişinde de değişikliklere gitmesi bekleniyor. Savunmanın iki kanadını oluşturan Veysel Sarı ve Alex Telles ikilisinden biri Tarık Çamdal'ın durumuna göre yedek kulübesine gidecek. Savunmada Chedjou ve Semih'in performansından memnun olan Prandelli'nin, Veysel'i savunmanın sağında Tarık Çamdal'ı ise formsuz Alex Telles'in yerine solda sahaya sürmesi bekleniyor.
DZEMAILI ALTERNATİF OLUŞTURDU
İsviçreli Dzemaili'nin gelişi Prandelli'ye üçlü ortasaha alternatifini de sağlayacak. Selçuk İnan, Felipe Melo ve Dzemaili ile kurulacak orta alanla beraber 4-3-3 sistemine de dönülebilecek.
PANDEV GOLLERLE MESAJ VERİYOR
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda teknik direktör Cesare Prandelli, Milli görevi bulunmayan Pandev ile hususi olarak ilgileniyor. Makedon oyuncuyu bir lahza evvel takıma kazandırmayı hedefleyen İtalyan teknik insan, antrenman maçlarıyla Pandev'in durumunu izliyor. Pandev de attığı gollerle amade olduğu mesajını veriyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...