Tgrt Haber

Galatasaray'dan sol beke sürpriz transfer! Hocası anlaşmayı duyurdu

12 Ocak 2023 14:53 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 17:35
Galatasaray'dan sol beke sürpriz transfer! Hocası anlaşmayı duyurdu

Süper Lig'de 7 maç üst üste galip gelerek liderliğe oturan ve şampiyonluğun favorilerinden biri olduğunu gösteren Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Kazımcan'dan sakatlığı nedeniyle yararlanamayan, van Aanholt'tan ise istediği verimi alamayan sarı kırmızılılar, sol bek mevkisine Süper Lig'den yerli bir ismi takviye edecek.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray​, ara transfer dönemine hızlı giriş yaptı. Sarı kırmızılılar ilk transferini sol beke yaptı.

Patrick van Aanholt​ ve Emre Taşdemir'in performansından memnun olmayan, Kazımcan Karataş'dan ise sakatlığı nedeniyle yararlanamayan Galatasaray, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Bir süredir Antalyaspor'da forma giyen Güray Vural'la görüşmede olan sarı kırmızılılar, transferden sonuç alamayınca rotayı alternatiflere çevirdi.

PRENSİPTA ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray, sol bek Uğur Çiftçi için Sivasspor​ ile prensipte anlaştı. Cimbom, 30 yaşındaki deneyimli futbolcu için Sivasspor'a 600 bin euro ve Emre Taşdemir'in bonservisini verecek. Yusuf Demir ise sezon sonuna kadar kiralık olarak Sivasspor'a gidecek.

HOCASI TRANSFERİ DUYURDU

Ajansspor'a konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

"Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray'la %90 anlaştık. Uğur da gitmek istiyor, biz de uygun şartlarda müsaade ettik. Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek. Yusuf Demir için konuştuk ancak net bir durum yok. Santrfor transfer edeceğiz."

Uğur Çiftçi bu sezon Sivasspor'da 22 maçta forma giydi ve 5 asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...