Tgrt Haber

Pena tutacak Kerem atacak! Galatasaray'ın Barcelona'ya karşı tüm planları hazır

17 Mart 2022 16:18 - Güncelleme : 17 Mart 2022 16:29
Pena tutacak Kerem atacak! Galatasaray'ın Barcelona'ya karşı tüm planları hazır

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında bugün İspanyol devi Barcelona’yı konuk edecek. Deplasmanda Barça ile 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar, rövanşı kazanması halinde adını çeyrek finale yazdıracak.

UEFA Avrupa Ligi’inde 0-0 biten maçın rövanşında Barcelona’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da hedef çeyrek finale yükselmek. Türkiye’nin heyecanla beklediği zor 90 dakika Nef Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

ASLAN YENİLGİSİZ İLERLİYOR

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’ne 3 Eleme Turu’ndan geçerek katılan Galatasaray, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı takım, turnuvadaki 11 maçta 5 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. 3. Eleme Turu’nda St. Johnstone ile evinde 1-1 berabere kaldıktan sonra rakibini deplasmanda 4-2 yenen Galatasaray, play off’ta Randers’i 1-1 ve 2-1’lik skorlarla geçip gruplara kaldı. E Grubu’nda Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova ile eşleşen Aslan, 3’er galibiyet ve beraberlikle lider olarak son 16 turuna çıktı.

Pena tutacak Kerem atacak! Galatasaray'ın Barcelona'ya karşı tüm planları hazır

GÖZLER PENA VE KEREM’DE

Galatasaray'da sakatlığı olan kaptan Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sarı kırmızılılarda kaleci Inaki Pena ile Kerem Aktürkoğlu'nun performansları dikkatle bekleniyor.

İki futbolcunun performansları Barcelona karşısında muhtemel tur atlama başarısında belirleyici olacak.

ÇEYREK FİNAL BİLETİ

Karşılaşmada galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşma berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısı dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

GALATASARAY-BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

  • STAT: Nef
  • SAAT: 20.45
  • YAYIN: EXXEN
  • HAKEM: Daniele Orsato
  • GALATASARAY: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Muhammed
  • TEKNİK DİREKTÖR: Domenec Torrent
  • BARCELONA: Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Traore (Dembele), Torres, Depay
  • TEKNİK DİREKTÖR: Xavi Hernandez
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...