Tgrt Haber

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u konuk ediyor! Muhtemel 11'ler

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
06 Şubat 2024 10:50 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 10:50
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u konuk ediyor! Muhtemel 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Galatasaray, Bandırmaspor'u konuk ediyor. Galatasaray-Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Trendyol Süper Lig​'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​, kupaya 5. turdan dahil oldu. Bu turda 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u eleyen sarı-kırmızılılar, son 16 turuna yükseldi.

Kupaya 3. turdan dahil olan Bandırmaspor​ ise sırasıyla TFF 3. Lig temsilcisi Armoni Alanya Kestelspor, TFF 2. Lig ekibi Somaspor ve Trendyol Süper Lig takımı Kasımpaşa'yı saf dışı bıraktı.

Tek maç üzerinden oynanacak maçta son 16 turunu geçecek takım adını çeyrek finale yazdıracak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Günay, Barış, Nelsson, Sanchez, Kazımcan, Ndombele, Berkan, Tete, Halil, Zaha, Vinicius.

Bandırmaspor: Akın, Rahmetullah, Sergen, Batuhan, Mücahid, Emirhan, Foor, Levent A., Doğan Can, Djitte, Jozefzoon.

GALATASARAY-BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası​ Son 16 Tur mücadelesinde Trendyol 1. Lig ekibi Teksüt Bandırmaspor ile karşılaşacak. RAMS Park'ta oynanacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Mücadele A Spor'dan canlı olarak yayımlanacak.

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u konuk ediyor! Muhtemel 11'ler - 1. Resim

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı takımda 4 futbolcu farklı nedenlerden dolayı mücadelede forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile ülkesi Fildişi Sahili ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden yeni transfer Serge Aurier, maçta görev yapamayacak.

ZİYECH MİLLİ TAKIMDAN SAKAT DÖNDÜ

Afrika Uluslar Kupası'nda Fas Milli Takımı ile mücadele eden Hakim Ziyech, takımının elenmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Kupada 24 Ocak'taki Zambiya maçında sakatlanan Ziyech, 30 Ocak'ta Güney Afrika ile yapılan müsabakada forma giyemedi. Sakatlığıyla ilgili durumu henüz netleşmeyen Ziyech'in de Bandırmaspor'a karşı oynaması beklenmiyor.

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...