Tgrt Haber

Galatasaray yeni yıldızını Arjantin'de buldu! Pablo Solari harekatı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 07:56 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 08:15
Galatasaray yeni yıldızını Arjantin'de buldu! Pablo Solari harekatı

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, River Plate forması giyen genç kanat oyuncusu Pablo Solari için harekete geçti. İşte detaylar...

Hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı.

Bu sezon da şampiyon olup Şampiyonlar Ligi vizesi almak isteyen sarı-kırmızılılar, genç ve potansiyelli bir ismi kadroya katmayı hedefliyor.

ZAHA VE TETE​'NİN PERFORMANSI YETERSİZ

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Wilfried Zaha​ ve Tete'nin performansından tam anlamıyla memnun olmayan Galatasaray, iki yıldızla forma rekabetine girecek genç bir futbolcu için harekete geçti.

PABLO SOLARİ HAREKATI

Galatasaray, River Plate forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Pablo Solari için harekete geçti.

Haberde, Galatasaray'ın River Plate ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan genç oyuncu için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen Arjantinli futbolcu geçtiğimiz sezon gösterdiği etkili performansla birçok Avrupa ekibinin de dikkatini çekti.

Pablo Solari'yi Galatasaray'ın dışında Premier Lig ekibi Crystal Palace ve Serie A ekibi Udinese'nin de takip ettiği ifade edildi. 

FABLO SOLARİ KİMDİR?

Arjantin ekibi River Plate'de forma giyen Pablo Solari, 22 Mart 2001 tarihinde dünyaya geldi. 178 cm boyunda ve 75 kilo olan Pablo Solari, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor.

River Plate formasını bu sezon 40 kez giyen Solari, 12 gol ve 11 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...