Tgrt Haber

Galatasaray'a derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber! Abdülkerim Bardakcı...

01 Kasım 2022 17:08 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 17:24
Galatasaray'a derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber! Abdülkerim Bardakcı...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Galatasaray'a dev derbi öncesi Tahkim Kurulu'ndan sevindiren haber geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 2 hafta önce oynanan Corendon Alanyaspor maçının son dakikalarında gördüğü kırmızı kart​ nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu​'ndan (PFDK) ceza alan Galatasaray​'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı​'nın cezası indirildi.

BEŞİKTAŞ​ DERBİSİNDE SAHADA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bardakcı'ya verilen söz konusu cezaya sarı-kırmızılı kulübün itirazını görüştükten sonra cezayı 1 maça düşürme kararı verdi. Böylece geçen haftaki VavaCars Farih Karagümrük maçında cezasını çekmiş olan tecrübeli savunmacı, ligin 13. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü Nef Stadı'nda yapacakları Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek.

TRİBÜN CEZASI İTİRAZINA RET

Bu arada Galatasaray Kulübünün çirkin ve kötü tezahürattan dolayı bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine yaptığı itiraz reddederken, saha olayları nedeniyle verilen 56 bin liralık ceza ise 28 bin liraya düşürüldü.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...