Tgrt Haber

Galatasaray'a Nicolo Zaniolo piyangosu: Premier Lig devleri kesenin ağzını açtı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Milliyet
29 May 2023 21:02 - Güncelleme : 29 May 2023 21:22
Galatasaray'a Nicolo Zaniolo piyangosu: Premier Lig devleri kesenin ağzını açtı!

Galatasaray'ın devre arasında Roma’dan kadrosuna kattığı İtalya genç yıldız Nicolo Zaniolo'ya iki İngiliz kulübü teklifte bulundu. Transfer görüşmesi Erden Timur’un Londra seyahatinde gerçekleşti. İşte o iki kulüp ve masadaki teklifler...

Galatasaray​, Süper Lig​'in 36. haftasında MKE Ankaragücü​ ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı takım Ankara'da şampiyon gibi karşılandı. Cimbom yarın oynanacak maçta kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Aslan'da tüm gözler yarın ki maçta olsa da Nicolo Zaniolo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

ZANİOLO'YA DEV TEKLİFLER KAPIDA!

Skorer'in haberine göre; Erden Timur’un geçen hafta gerçekleştirdiği Londra seyahatinde sadece Boey ve Nelsson için teklif gelmediği aynı zamanda Nicolo Zaniolo için de iki cazip teklifin geldiği ortaya çıktı.

Tottenham ve Bournemouth’un Zaniolo için Timur’a teklifte bulunduğu belirtildi. Zaniolo için konuşulan rakamların 30 milyon Euro civarı olduğu kaydedildi.

Bournemouth’un yaz transfer döneminde 33 milyon Euro'yu gözden çıkararak Roma ile anlaşmasına rağmen genç yıldızı ikna edememesi sonrası transfer gerçekleşmemişti.

TRANSFER GERÇEKEŞİRSE TARİHE GEÇECEK

Transferin bu rakamlarla gerçekleşmesi durumunda Zaniolo, Galatasaray Kulübünün en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek.

Sarı-kırmızılılarda bu alandaki rekor 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye'ye ait. Galatasaray Senegalli futbolcuyu 2017-18 sezonunun ara transfer döneminde Stoke City'ye satmıştı.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'la olan sözleşmesinde '35 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunuyor.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI 

Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı kadrosuna davet edildi.

İtalya Milli Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi yarı final ve final maçı aday kadrosu açıklandı. Galatasaray’ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo’nun ismi de listede yer aldı.

Yıldız oyuncunun milli takıma dönmesi sarı-kırmızılıları sevindirdi. Zaniolo'nun milli takımda göstereceği performansla piyasasını daha da artırması bekleniyor.

Teknik Direktör Roberto Mancini’nin belirlediği aday kadroda şu isimler bulunuyor:

“Donnarumma, Meret, Vicario, Baschirotto, Bonucci, Buongiorno, Di Lorenzo, Florenzi, Gatti, Spinazzola, Toloi, Cristante, Frattesi, Jorginho, Locatelli, Pellegrini, Pessina, Verratti, Zaniolo, Berardi, Chiesa, Gnonto, Immobile, Raspadori, Retegui, Zaccagni.”

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...