Tgrt Haber

Galatasaray'a Patrick van Aanholt piyangosu: Ödenecek bonservis ortaya çıktı!

10 Mart 2023 19:30 - Güncelleme : 10 Mart 2023 19:39
Galatasaray'a Patrick van Aanholt piyangosu: Ödenecek bonservis ortaya çıktı!

Galatasaray'dan Hollanda ekibi PSV'ye giden Patrick van Aanholt'un transferinde maliyet açıklanmadı. Sarı-kırmızılıların bu transferden büyük kar elde ettiği iddia edildi.

Galatasaray​'da sezonun ilk yarısında forma şansı bulmakta zorlanan ve yerini Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e kaptıran Patrick van Aanholt​ devre arasında PSV​'ye kiralık olarak transfer olmuştu. Hollanda ekibi geçtiğimiz günlerde tecrübeli sol beki 2023-2024 sezonunun sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Patrick van Aanholt​ ile yollarını ayıran Galatasaray​, oyuncunun yüklü maaşından kurtulmanın yanı sıra kasasına bonservis girdisi de sokmayı başardı.

90 MİLYON TL KASADA KALDI!

Sabah'ın derlediği habere göre; PSV​, Patrick van Aanholt​ için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Galatasaray​ yıldız oyuncudan elde ettiği bonservisin yanı sıra 2.9 milyon Euro'luk maaşını da ödemekten kurtuldu. Böylece 90 milyon lira Aslan'ın kasasında kaldı.

Geçen sezon başında Crystal Palace​'tan bedelsiz olarak kadroya katılan Patrick van Aanholt​, Galatasaray​'da forma giydiği 62 maçta 3 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

Sonraki Haber Yükleniyor...