Tgrt Haber

Galatasaray'a yıldız isimden kötü haber! Manchester United maçında yok

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
02 Ekim 2023 13:39 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 16:48

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacağı Manchester United maçı hazırlıklarını tamamladı. Hakim Ziyech ile Kazımcan Karataş, antrenmanda yer almadı. Cimbom, İngitere'ye giderken kamp kadrosu da belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu 2. haftasında yarın İngiltere'nin Manchester United​ ekibiyle deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk​ yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-kırmızılılar bu bölümde ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde dar alanda pas çalışması yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.

Galatasaray, karşılaşma için bugün İngiltere'ye gidecek. Teknik direktör Okan Buruk ve bir futbolcu, TSİ 21.45'te karşılaşmanın oynanacağı Old Trafford​ Stadı'nda düzenlenecek toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

GALATASARAY, İNGİLTERE'YE GİTTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, yarın TSİ 22.00'de Old Trafford'da İngiliz temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, bu zorlu müsabaka için bugün 16.30'da İstanbul Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla İngiltere'ye gitti.

Son taktik idmanını bugün öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ve bir futbolcu, TSİ 21.45’te Old Trafford’da basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Galatasaray, Manchester United maçına hazır!

HAKİM ZİYECH MAÇ KADROSUNDA OLMAYACAK!

Sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech ile Kazımcan Karataş, antrenmanda yer almadı.

Bireysel çalışmalarını sürdüren Hakim Ziyech, Manchester United maçı kadrosunda yer almadı.

2-1 kazanılan Başakşehir maçına ilk 11'de başlayan Hakim Ziyech, müsabakada 1 de gol kaydetmişti.

Hakim Ziyech daha sonra ligde oynanan İstanbulspor ve Ankaragücü maçlarının kadrosuna alınmamıştı.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Manchester United maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Angelino, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Mateus Tete, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliviera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1708834315952410955-

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...