Tgrt Haber

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı seferberliği

12 Şubat 2024 11:07 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 11:10
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı seferberliği

Süper Lig'de Galatasaray'ın 2-0 kazanarak liderliğe yükseldiği Başakşehir maçında sakatlanan Nelsson'un ardından gözler Abdülkerim Bardakcı'ya çevrildi. Sarı-kırmızılılar, milli futbolcuyu Sparta Prag maçına yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte detaylar...

Galatasaray​'da sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı​ için yoğun bir uğraş veren sağlık heyeti, başarılı stoperi UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sparta Prag​ maçına yetiştirmek istiyor.

OKAN BURUK: "SPARTA PRAG MAÇINA YETİŞİR Mİ BİLMİYORUM"

Sarı-kırmızılıların 29 yaşındaki başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’ın Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanmıştı.

Başakşehir maçı sonrası Okan Buruk​, sakatlığı bulunan milli stoperin Sparta Prag​ maçına yetişip yetişmeyeceği yönünde gelen sorunun ardından, “Yetişir mi bilmiyorum. Maç kadrosunda belki olur” demişti.

Galatasaray​ sağlık ekibinin milli stoperi UEFA Avrupa Ligi mücadelesine yetiştirmek için seferber oldu.

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı seferberliği - 1. Resim

NELSSON'UN SAKATLIĞI BUGÜN NETLEŞECEK

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray​'ın evinde 2-0 kazandığı Başakşehir maçında Victor Nelsson​ sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Sağlık ekibinin sahada müdahalesinden sonra bir süre kendini deneyen Nelsson daha sonra oyundan çıkıp, direkt soyunma odasına gitmişti.

Danimarkalı stoperin detaylı kontrollerinin ardından durumunun bugün belli netlik kazanacağı ifade edildi.

Kaynak: Skorer
Sonraki Haber Yükleniyor...