Tgrt Haber

Galatasaray'da ayrılık! Berkan Kutlu İtalya'ya transfer oldu

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Fanatik
31 Ağustos 2023 09:15 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 09:29
Galatasaray'da ayrılık! Berkan Kutlu İtalya'ya transfer oldu

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazanan Galatasaray'da takımdan ayrılan oyuncular yavaş yavaş netleşiyor. 25 yaşındaki orta saha Berkan Kutlu, İtalyan ekibi Genoa'nın yolunu tutarken, iki kulüp oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Berkan, İtalya'ya yola çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Berkan Kutlu ile yollar ayrıldı. 25 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibi Genoa'ya transfer oldu.

Fanatik'in haberine göre; Berkan Kutlu, İtalya Serie A ekibi Genoa ile sözleşme imzalamak için 09.35 uçağıyla İtalya'ya gitti.

Berkan Kutlu, bugünGenoa için sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atacak.

5 MİLYON EURO ÖDENECEK

İtalya Serie A ekibi Genoa yaklaşık 1 ay önce Galatasaray'a 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla teklif yapmış ancak o dönem teknik direktör Okan Buruk​ transfere izin vermediği için bu ayrılık gerçekleşmemişti.

Galatasaray ve Genoa'nın bugün transferi resmen açıklaması beklenirken İtalyan ekibinin bu transfer için Galatasaray'a satın alma opsiyonuyla 5 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

84 MAÇTA 1 GOL-5 ASİST

Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a gelen başarılı oyuncu, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 84 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Berkan, Fenerbahçe derbisinde 90 dakika sahada kalmış ve iyi performansıyla beğeni toplamıştı.

Bu sezon da forma şansı bulan orta saha oyuncusu 8 karşılaşmada süre almıştı.

Berkan Kutlu'nun Galatasaray'la 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
cimbomluyum31 Ağustos 2023 11:37

cok sukur gitti aga daha sabredemeyecektim :D

Sonraki Haber Yükleniyor...