Tgrt Haber

Galatasaray'da Berk Balaban sürprizi: Geri dönüyor!

22 Aralık 2022 20:09 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 20:16
Galatasaray'da Berk Balaban sürprizi: Geri dönüyor!

Fernando Muslera'yı yedeklemek isteyen Galatasaray'da kulübede görev bekleyen Okan Kocuk, bekleneni veremedi. Sezon başında İskenderun'a kiralanan ve sözleşmesinde 'Oynama garantisi' olan Berk Balaban ise sadece 2 maçta forma giydi. Galatasaray'ın, bu doğrultuda 22 yaşındaki file bekçisini devre arasında geri çağırabileceği öne sürüldü.

Galatasaray​, Fernando Muslera​'nın arkasında bekleyecek kalite bir yedek kaleci arayışında hala sonuç alabilmiş değil. Geçen sezon Giresunspor'a kiralanan ve gösterdiği etkili performans ile Galatasaray'a geri dönen Okan Kocuk'un hazırlık maçlarında gösterdiği performans vasatı aşamadı. Sarı-kırmızılılar yedek kaleci arayışına yeniden başladı.

BERK BALABAN SÜRPRİZİ

Yaz transfer döneminde 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İskenderunspor'a kiralanan Berk Balaban, 'Oynama şartıyla' kiraya gönderilmişti. Fakat sezonun geri kalan bölümünde genç file bekçisi, aradığı süreleri bulamadı. Berk, biri kupada, biri de ligde olmak üzere yalnızca 2 maçta sahne aldı. 22 yaşındaki eldivenin sözleşmesinde, 'Forma giymezse geri alınabilir' maddesi olduğu belirtildi. Devre arasında Cimbom, Berk Balaban'ı geri çağırabilir. 

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Berk, 2015 yılından beri Sarı-Kırmızılı kulübün bünyesi altında yer alıyor. Genç eldiven, daha önce; Ankaraspor ve Niğde Anadolu takımlarına kiralanmıştı. (Fanatik)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...