Tgrt Haber

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Transfer resmen açıklandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
31 Temmuz 2024 19:37 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 23:48
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Transfer resmen açıklandı

Son dakika haberi: Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı kırmızılılar, 23 yaşındaki Işık Kaan Arslan'ın Boluspor'a transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray​'da yeni sezon öncesi kadro şekillendirme çalışmaları devam ediyor. Yönetim bir yandan yeni transferler için yoğun çaba gösterirken bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor.

Dün Emin Bayram'ın Westerlo'ya transfer​ olmasının ardından sarı kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşandı. 23 yaşındaki savunmacı Işık Kaan Arslan, Trendyol 1. Lig​ ekiplerinden Boluspor​'a transfer oldu.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Işık Kaan Arslan'ın transferi konusunda Boluspor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KARİYERİ KİRALIK TAKIMLARDA GEÇTİ

Galatasaray altyapısında yetişen 23 yaşındaki stoper, geçen sezonu Van Spor FK'de geçirdi. Işık Kaan daha önce de Sarıyer, Ergene ve Fethiye'de kiralık olarak forma giydi. Genç oyuncu Galatasaray A Takımı formasını sadece 2 kez giyebildi.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...