Tgrt Haber

Dursun Özbek başkanlık adaylığı ile ilgili net konuştu

04 Nisan 2022 15:30 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 15:38
Dursun Özbek başkanlık adaylığı ile ilgili net konuştu

Galatasaray’da Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim kararı alan sarı kırmızlı ekipte Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağını açıkladı.

Galatasaray’da Burak Elmas ve yönetimi idari yönden ibra edilmemesinin ardından sarı-kırmızılı kulüp, 30 Nisan’da olağanüstü genel kurul yapacak. Galatasaray’ın eski başkanlarından Dursun Özbek, yaptığı açıklamada, gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

DURSUN ÖZBEK: ADAY OLMAYACAĞIM

Dursun Özbek, “Yönetim kurulumuzun açıklamış olduğu seçim kararından itibaren fikrimi soran, tavsiyede bulunan ve aday olmam konusunda samimiyetle ısrar eden tüm dostlarıma söylediğimi bir kez de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 30 Nisan’da yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım. Armaya ve renklerimize olan hizmet aşkım ise son nefesime kadar devam edecek. Olağanüstü genel kurulun kulübümüze hayırlı olmasını diler, aday arkadaşlarıma başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...