Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜNET GLOBAL SİVASSPORGÖZTEPE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORSİPAY BODRUM FKÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.ANTALYASPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.BELLONA KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
 - Jelert'in yerine yeni sağ bek!
5 saat 9 dakika önce

Galatasaray'da Jelert'in yerine yeni sağ bek! İtalyan basını duyurdu

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da yoluna lider olarak devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılar, iki kulvarda müthiş bir şekilde ilerlerken, ocak ayı için transfer çalışmalarına da başladı. Cimbom, performansından memnun olmadğı Jelert'in yerine yeni bir takviye yapmak için düğmeye bastı. İşte o isim ve tüm detaylar...
 - UEFA gelirleri açıklandı!
5 saat 20 dakika önce

UEFA gelirleri açıklandı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor...

Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor, Avrupa'da yoluna devam ediyor... Türk takımlarının UEFA'dan kazandığı gelirler de belli olurken, Avrupa kupalarında şu ana kadar en fazla para kazanan ilk 10 takım açıklandı. İşte Türk takımlarının sıralaması...
Futbol - Futbol
17 saat önce

Sivasspor 2-0'lık skordan döndü! Adana Demirspor'u 4 golle geçti

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta maçında Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Maçta 2-0 geri düşen Sivasspor, Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla kazandı.
Futbol - Futbol
17 saat 31 dakika önce

Göztepe 100. yıla özel formasını tanıttı!

İzmir kulübü Göztepe, 100. yılına özel tasarladığı formasını görücüye çıkardı.
Futbol - Futbol
17 saat 53 dakika önce

Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır!

Trendyol Süper Lig'de Pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçı için siyah-beyazlı takım karşılaşmaya hazır olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla göstermiş oldu.
Futbol - Futbol
18 saat 49 dakika önce

Dursun Özbek Okan Buruk'u ziyaret etti!

Başkan Dursun Özbek ve Galatasaraylı futbolcular, apandisit ameliyatı geçiren teknik direktör Okan Buruk'u ziyarette bulundu.
Futbol - Futbol
19 saat 5 dakika önce

Beşiktaş'ta Milot Rashica müjdesi! Galatasaray derbisine yetişti

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Milot Rashica'nın Galatasaray derbisinde forma giyebileceği öğrenildi. Sakatlığını henüz yeni atlatan Kosavalı futbolcunun oyuna sonradan girebileceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
19 saat 29 dakika önce

A Milli Kadın Futbol Takımı, Ukrayna ile berabere kaldı!

A Milli Kadın Futbol Takımı ile Ukrayna arasındaki karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
20 saat 26 dakika önce

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi konuştu! 'Henüz görüşmedik'

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi William D'Avila suskunluğunu bozdu.
Futbol - Futbol
20 saat 41 dakika önce

TFF, Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı!

TFF, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Federasyondan yapılan açıklamada, "Okan Burak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.
Futbol - Futbol
20 saat 44 dakika önce

Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haber!

Inter'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlık sebebiyle Juventus maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
 - Bonucci, Fenerbahçe'yi unutmadı
21 saat 2 dakika önce

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'yi ziyaret etti! Efsaneler yan yana geldi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon futbolu bırakan eski stoperi Leonardo Bonucci, sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi hesaplarından yapılan açıklamada, "Leonardo Bonucci, Samandıra Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti" denildi.
Futbol - Futbol
21 saat 9 dakika önce

Dortmund'ta Nuri Şahin krizi! Türk hoca medyanın hedefinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta maçında Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, LaLiga devi Real Madrid'e deplasmanda 5-2'lik skorla kaybetti. Maçta Dortmund'un 2-0 öne geçtikten sonra maçı kaybetmesi Alman medyasında tepkilere neden olurken, teknik direktör Nuri Şahin de eleştirilerden kaçamadı.
 - Hüseyin Yücel'den Yunus Akgün açıklaması!
21 saat 57 dakika önce

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Yunus Akgün açıklaması!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'a geçmiş olsun dileklerini ileten Yücel, Galatasaray derbisi ve Yunus Akgün'e verilen ceza hakkında da konuştu. İşte tüm açıklamaları...
Futbol - Futbol
22 saat 15 dakika önce

Beşiktaş, Okan Buruk'a geçmiş olsun mesajı paylaştı

Beşiktaş, apandisit rahatsızlığı sebebiyle operasyon geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı paylaştı.
Futbol - Futbol
22 saat 17 dakika önce

TFF Okan Buruk'a geçmiş olsun mesajı yayınladı

Apandisit rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede ameliyat olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için TFF geçmiş olsun mesajı yayınladı.
 - Okan Buruk ameliyata alındı!
23 saat 43 dakika önce

Son dakika: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ameliyata alındı

Son dakika: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un apandisiti patladığı için acil ameliyata alındığı belirtildi. Ayrıca, tecrübeli hocanın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Tüm bu yaşananlar sonrası sarı kırmızılı kulüpten resmi açıklama da geldi. İşte detaylar...
 - Galatasaray'a Osimhen müjdesi!
25 Ekim 2024 - 15:23

Galatasaray'a Victor Osimhen ile ilgili güzel haber! Fransız basını duyurdu

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde yoluna iyi bir şekilde devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda taraftarın sevgilisi ve Okan Buruk'un vazgeçilmezi haline gelen Victor Osimhen ile ilgili müjdeli haber geldi. Fransız basını haberi böyle duyurdu. İşte tüm detaylar...
 - Mourinho ile taraftar arasında gerginlik!
25 Ekim 2024 - 15:02

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile taraftar arasında gerginlik!

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho ve bir taraftarın yaşadığı diyalog damga vurdu. İşte o anlar...
 - Osayi'nin pozisyonu penaltı mı?
25 Ekim 2024 - 12:45

Fenerbahçeli Osayi'nin pozisyonu penaltı mı? Ahmet Çakar açıkladı!

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise Osayi-Samuel'in pozisyonu damga vurdu. Yıldız oyuncuya yapılan faul sonrası sarı lacivertliler penaltı beklemiş ancak hakem devam kararı vermişti. Tüm tartışmalara ünlü yorumcu Ahmet Çakar son noktayı koydu. Peki, Osayi'nin pozisyonu penaltı mı? İşte tüm detaylar...
 - "Kendine gel!"
25 Ekim 2024 - 08:47

Acun Ilıcalı'dan Mourinho'ya sert uyarı: Kendine gel!

Fenerbahçe'nin Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı maç öncesi salı günü Asbaşkan Acun Ilıcalı ile Teknik Direktör Mourinho arasında gerçekleşen toplantının detaylarını gazeteci Serdar Ali Çeliklar anlattı!
Sona Git