Tgrt Haber

Galatasaray'da flaş ayrılık! Tete Panathinaikos'a transfer oldu: İşte bonservis bedeli

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
25 Temmuz 2024 11:37 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 11:53
Galatasaray'da flaş ayrılık! Tete Panathinaikos'a transfer oldu: İşte bonservis bedeli

Son dakika haberi: Galatasaray'da bir süredir beklenen ayrılık gerçekleşti. Geçen sezon transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Tete, Panathinaikos'a transfer oldu. Yunan ekibinin Brezilyalı futbolcuya ödeyeceği bonservis ücreti de belli oldu.

Son dakika transfer haberine göre Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Tete, Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'un yolunu tuttu.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins’in transferi konusunda Panathinaikos FC ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Panathinaikos FC, şirketimize net 4 milyon 750 bin Euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir."

GALATASARAY'DAN VEDA MESAJI

Galatasaray, takımdan ayrılan futbolcusu Tete için veda mesajı yayımladı. Sarı kırmızılı kulübün paylaşımında "Galatasaray'a verdiğin emek ve katkılar için teşekkürler Tetê! Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar" denildi.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Tete Panathinaikos'a transfer oldu: İşte bonservis bedeli - 1. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...