Tgrt Haber

Galatasaray’da iç transfer hazırlıkları: 2 isim için düğmeye basıldı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: NTV Spor
29 Eylül 2023 21:07 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 21:10
Galatasaray’da iç transfer hazırlıkları: 2 isim için düğmeye basıldı

Yaz transfer döneminde kadrosunu 15 isimle güçlendiren Galatasaray, ara transferde elindeki oyuncularla sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Nelsson ve Boey için kararını veren sarı-kırmızılılar; Muslera ve Mertens için ligin ikinci yarısını bekliyor.

Yaz transfer döneminde kadrosuna Mauro Icardi​, Tete​, Hakim Ziyech​, Tanguy Ndombele​, Davinson Sanchez, Angelino ve Wilfried Zaha’nın da dahil olduğu 15 isimle güçlendiren Galatasaray​, ara transfer döneminde önceliğini elindeki oyuncularla kontrat yenilemeye verdi.

BOEY VE NELSSON’A ZAM

NTV Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezleri arasında giren Sacha Boey’nin sözleşmesini yenilemeyi planlıyor. Cimbom, Avrupa’dan da talipleri olan Fransız sağ bekin maaşına zam yaparak 2025’te bitecek olan kontratını uzatmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson da sözleşme yenilenmek istenen oyuncuların başında geliyor. Aslan, Danimarkalı stoperin maaşında iyileştirmeye gidip 2026’ya dek sürecek olan sözleşmesini uzatmayı gündeminde bulunduruyor.

MUSLERA VE MERTENS KARARI İKİNCİ YARIDA

Öte yandan haberde, sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Fernando Muslera ve Dries Mertens için alınacak kararda ligin ikinci yarısının bekleneceği ifade edildi.

Galatasaray’da 13. sezonunu geçiren ve Haziran’da 38 yaşına girecek olan Muslera; sarı-kırmızılı formayla çıktığı 469 maçta kalesini gole kapattı. Uruguaylı kaleci, Galatasaray kariyerinde penaltıdan bir de gol kaydetti.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...