Tgrt Haber

Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Durumu netleşti!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
23 Nisan 2023 12:18 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 12:36
Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Durumu netleşti!

Karagümrük maçına yetişip yetişmeyeceği merak konusu olan Arjantinli yıldız için karar verildi!

Süper Lig​'de şampiyonluk yolunda doludizgin ilerleyen Galatasaray​, bu akşam kritik dönemeçlerden birine Vavacars Karagümrük’ü konuk edecek. Üst üste üç maçını kazanerek en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde lider durumda bulunan Sarı-Kırmızılı ekipte maç öncesi golcü Mauro Icardi​'nin durumu merak konusuydu.

Galatasaray'da Icardi gelişmesi: Durumu netleşti!

Arka adalesindeki zorlanma nedeniyle bir süredir tedavi gören Arjantinli fubolcunun, bu akşamki maçta kadroya alınacağı ancak gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisi düşünülerek gerek kalmadıkça oyuna alınmayacağı öğrenildi.  Teknik direktör Okan Buruk’un ileri uçta Zaniolo veya Gomis’i oynatması bekleniyor. Bu iki isimden  Zaniolo’nun formaya daha yakın olduğu da gelen bilgiler arasında. Bu arada takımın bir diğer gol ayağı Barış Alper Yılmaz da sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

CEZA SINIRINDA 4 ÖNEMLİ İSİM

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca karşılaşma öncesinde Mauro Icardi'nin yanı sıra Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular kart görmeleri durumunda ligin Beşiktaş derbisini kaçıracak.

KARAGÜMRÜK'TE KALECİ KRİZİ

Karagümrük'te ise Ümraniye maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaleci Emiliano Viviano, Galatasaray karşısında formasından uzak kalacak. Bunun yanında sakatlanan ve hafta içi hiçbir antrenmana katılamayan 1. kaleci Batuhan Şen’in de durumu belirsizliğini koruyor. Batuhan da hazır hale gelmezse Karagümrük'te 3. kaleci Muzaffer Cem Kablan eldivenleri devralacak.

Diğer yandan karşılaşmanın VAR Hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray-Karagümrük karşılaşmasına Hakan Ceylan'ı  VAR hakemi olarak atadı

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1650064525075333122  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...