Tgrt Haber

Galatasaray’da ilk ayrılık! Görüşmeler resmen başladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 19:55 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 21:02
Galatasaray’da ilk ayrılık! Görüşmeler resmen başladı

Devre arası transfer dönemi için takviye çalışmalarını süren Galatasaray'da gönderilecek isimler için de harekete geçildi. Sarı kırmızılı yönetim, sezon başında takıma katılan yeni transferin ayrılığı için görüşmelere başladı.

Bu sezon Leipzig​'den kiralanan ancak Galatasaray​'da istenileni veremeyen Angelino​'nun geleceği merak konusu oldu.

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Torino​, Galatasaray forması giyen Angeliño’yu kadrosuna katmak oyuncunun temsilcisiyle resmi görüşmelere başladı.

CİMBOM'A İNDİRİM MÜJDESİ

Haberde Angelino'nun Torino ile anlaşması halinde Leipzig'in Galatasaray'la olan kiralık sözleşmesini feshedeceği ve sarı-kırmızılı kulübe kiralama​ bedelinde indirim yapacağı belirtildi.

Galatasaray’da ilk ayrılık! Görüşmeler resmen başladı

2 KULÜP ANGELİNO'YU BEKLİYOR

Leipzig ve Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı kaydedilirken iki kulübün Angelino'nun bir kulüple anlaşmasını beklediği belirtildi.

Sarı kırmızılı formayla 19 maça çıkan Angelino, bu karşılaşmalarda takımına sadece bir gol ve bir asistlik katkı yapabildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...