Tgrt Haber

Galatasaray'da kulisleri sallayan iddia: Fatih Terim geri dönüyor ama...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Fotospor
19 Kasım 2023 12:46 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 13:05
Galatasaray'da kulisleri sallayan iddia: Fatih Terim geri dönüyor ama...

Galatasaray'da mayısta yapılacak seçimler öncesi kulislerde Fatih Terim'in ismi başkanlık için konuşulmaya başlandı. Bu ihtimali artıran unsur ise yönteici Erden Timur'un varlığı!

Fatih Terim, Galatasaray başkanı olmaya her zamankinden daha yakın. Sarı-Kırmızılı kulüpte mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkan Dursun Özbek aday olmayı düşünmezken efsane teknik diurektörün ismi bu koltuk için net bir şekilde konuşulmaya başlandı.

Fotospor’un haberine göre, Galatasaray’da mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler hareketlenmeye başladı. Mevcut başkan Özbek’in adaylığı istemediği belirtilirken seçimler öncesi gözler adı başkanlık için geçen Metin Öztürk ile yönetici Erden Timur’a çevrildi.

ÖZTÜRK KENDİNDEN EMİN DEĞİL

Dursun Özbek’in başkanlığı sonrası görevini devralması beklenen Metin Öztürk, Özbek'in altında beklediği etkiyi yapamazken kulüp CEO'su Erden Timur'un da gölgesinde kaldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası adaylık konusunda şüpheye düşen Metin Öztürk'ün geri adım atabileceği konuşulmaya başlandı.

Buna paralel olarak Erden Timur'un hayalindeki başkanın Fatih Terim olduğu iddia edildi. Şu an için alttan alta böyle konuşmalar var.

r-2913327,2915639#

 

 

Kaynak: Fotospor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...