Tgrt Haber

Galatasaray'da Mauro Icardi müjdesi

18 Aralık 2022 17:25 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 17:48
Galatasaray'da Mauro Icardi müjdesi

Galatasaray, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin dün İstanbul'a geldiğini ve bugün de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kontrollerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Galatasaray​, Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi​'nin dün İstanbul​'a geldiğini ve bugün de Florya Metin Oktay Tesisleri​'nde kontrollerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam ettiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen futbolcumuz Mauro Icardi, bu sabah Florya’da kulüp doktorumuzun kontrollerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına kaldığı yerden devam etti" denildi.

Icardi'nin sakat olmadığı, ülkesine gitmek için bahane uydurduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Okan Buruk​ bu iddiaları yalanlamıştı.

AKLI FİKRİ FİNALDE

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı, Katar'daki Dünya Kupası finalinde oynanacak Arjantin-Fransa maçına odaklandı. Turnuvaya gidemeyen yıldız golcünün finali pür dikkat takip edeceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...