Tgrt Haber

Galatasaray'da ayrılık sinyali veren Nelsson'un antrenmandaki tavırları dikkati çekti

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2023 22:25 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 05:25
Galatasaray'da ayrılık sinyali veren Nelsson'un antrenmandaki tavırları dikkati çekti

Transfer döneminin son günlerinde kadrosuna Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez’i dahil eden Galatasaray’da Victor Nelsson’un mutsuzluğu sürüyor. Geçen günlerde aldığı forma süresinden rahatsızlığını açıkça dile getiren Danimarkalı stoper, Bayern Münih maçı öncesi antrenmandaki keyifsiz tavırlarıyla dikkati çekti…

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray​, 3. maçında Alman devi Bayern Münih’i ağırlayacak.

Sahasında oynadığı Beşiktaş derbisini kayıpsız atlatarak Devler Ligi öncesi moral depolayan sarı-kırmızılıların son antrenmanında Victor Nelsson’un keyifsiz tavırları dikkati çekti.

"OYNAMAZSAM AYRILMAK ZORUNDA KALACAĞIM"

Geçen günlerde ülkesinin basınından BT’ye yaptığı açıklamada, “Yeni sözleşmeyi reddettim, oynamazsam ayrılmak zorunda kalacağım” sözleriyle mutsuzluğunu açıkça ifade eden Victor Nelsson​, son antrenmandaki tavırlarıyla da durumunda değişiklik olmadığını gösterdi.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur​ ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk​, takım arkadaşlarının ısınma yaptığı sırada kulübede oturan Danimarkalı savunmacının yanına gitti. Timur ve Buruk’un sıcak selamlamalarına karşın Nelsson, soğuk bir şekilde teşekkür ederek kulübede oturmaya devam etti.

Galatasaray'da ayrılık sinyali veren Nelsson'un antrenmandaki tavırları dikkati çekti

"O DA ZAMANI GELİNCE OYNAYACAK"

Öte yandan Bayern Münih​ maçı öncesi kameralar karşısına geçen Okan Buruk da Danimarkalı savunmacısıyla ilgili açıklama yaptı. Buruk'un sözleri şöyle:

"Nelsson ile dün tekrar konuştuk. Oynamadığı için mutsuz ama şu an onun bölgesinde oynayan çok formda bir oyuncu var.O da zamanı gelince oynayacak. Geçen sezon bize önemli destek verdi. Nelsson şu an oynamıyor ama bizim çok önemli oyuncularımızdan biri. O da en kısa zamanda oynayacak ve geçen sene verdiği desteği bu sene devam ettirecek. Empati yaptığımda aynı şeyi düşünüyorum. Geçen sene iyi katkı sağlamış, bu sene yeni transferden sonra daha az oynuyor. Üzüntüsünü yaşıyor ama çalışmaya da %100 devam ediyor. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var. Hepsi oynayacak."

Galatasaray'da ayrılık sinyali veren Nelsson'un antrenmandaki tavırları dikkati çekti

ABDÜLKERİM FORMAYI KAPTI

Geçen sezonun vazgeçilmez isimlerinden olan Victor Nelsson, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 13 karşılaşmaya çıkarak 913 dakikada sahada kaldı. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı ise 17 karşılaşmaya çıktı ve bu maçlarda bin 377 dakika süre aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...