Tgrt Haber

Galatasaray'da Ndombele rüzgarı: Eski halinden eser kalmadı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2023 14:12 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 14:14
Galatasaray'da Ndombele rüzgarı: Eski halinden eser kalmadı

Galatasaray'ın yakın bir döneme kadar sık sık eleştirilen isimlerinden Ndombele, eski halinden eser bırakmadı. Son maç ortaya koyduğu performansıyla dikkat çeken Fransız yıldız, fiziğiyle de 'ben burdayım' dedi.

Galatasaray​'ın dikkat çeken transferlerden Tanguy Ndombele​, takıma katıldığı süreçte çok fazla zaman alamadı. Özellikle Şampiyonlar Ligi​'nde yıldız ismi deneyen Okan Buruk​, istediği performansı bir türlü alamamıştı.

Ancak Milli ara Fransız futbolcuya yaradı. Fiziğiyle eleştirilen Tanguy Ndombele, özel olarak yapılan programla eski halinden eser bırakmadı.

NDOMBELE, ESKİ FİZİĞİNE DÖNDÜ

Fransız oyuncu ayrılığın kıyısında dolaşırken, milli ara son şansı olarak gösterildi. Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur​ bu süreçte Ndombele ile özel görüşmeler yaptı.

Galatasaray'da Ndombele rüzgarı: Eski halinden eser kalmadı

DEVRE ARASINDA GİTMESİ BEKLENİYORDU

"Bir an önce toparlanmalısın" mesajını alan Fransız orta saha, hem hocası Buruk'a hem de Timur'a, "Devre arasında Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Kendimi göstereceğim ve takımda kalacağım." diyerek sosyal medyada hakkında çıkan eleştirilere cevap vereceğini söyledi.

BESLENMESİNE DİKKAT ETTİ

Beslenmesine dikkat eden Ndombele, iki haftada 3 buçuk kilo verdi. Antrenmanlardaki istekli görüntüsüyle Alanyaspor maçında ilk 11'e giren 26 yaşındaki futbolcu, performansı ile de sınıfı geçti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...