Tgrt Haber

Galatasaray'da Sacha Boey fırtınası! Kariyer sezonunu yaşıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
25 Eylül 2023 10:51 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 11:01
Galatasaray'da Sacha Boey fırtınası! Kariyer sezonunu yaşıyor

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sacha Boey, harika performansına kaldığı yerden devam ediyor. Cimbom'un vazgeçilmez isimlerinin başında gelen genç sağ bek, Başakşehir karşısındaki istatistikleriyle Türkiye kariyerinde rekor kırdı. İşte detaylar...

Galatasaray​'ın Fransız beki Sacha Boey​, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla kazanılan şampiyonluğa damga vuran isimlerin başında gelmişti.

Boey, yeni sezona da harika başladı. Yüksek fizik kalietesi ve form grafiğiyle tüm dikkatleri yeniden üzerine çeken Boey, Türkiye kariyerinde rekor kırmayı başardı.

SACHA BOEY'DAN DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Galatasaray'ın geçen sezonki Süper Lig​ şampiyonluğunda gösterdiği performansla sadece Türkiye'de değil Avrupa'da dikkat çeken Sacha Boey, her geçen maç performansının daha da üstüne koyarak büyük beğeni topluyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un, Fernando Muslera​ ve Abdülkerim Bardakcı ile birlikte bu sezon en çok forma şansı verdiği (10 maç) isim olan Boey, son olarak Başakşehir karşılaşmasında da istatistikleri alt üst etti.

RAKİPLERİNE FIRSAT VERMİYOR

Sacha Boey, 90 dakika forma giydiği ve 2-1 kazanılan zorlu deplasmanda rakiplerinden 6 kez top kaptı ve Süper Lig kariyerinde en fazla top kaptığı karşılaşmayı oynadı.

6 sahipsiz top kazanan ve girdiği 17 ikili mücadelenin 12’sini kazanan 24 yaşındaki sağ bek, Cimbom'un bu sezon da hem Türkiye’de hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki en önemli kozlarından biri olmaya devam ediyor.

PİYASA DEĞERİ 16 MİLYON EURO

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yazında bitecek olan Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor. Boey, Avrupa’nın birçok önemli kulübünün de takibi altında...

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...