Tgrt Haber

Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi... Okan Buruk açıkladı! Transferde son durum ne?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
16 Temmuz 2023 12:58 - Güncelleme : 16 Temmuz 2023 13:00
Galatasaray'da son dakika Icardi gelişmesi... Okan Buruk açıkladı! Transferde son durum ne?

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarına ilişkin konuştu. Çok merak edilen Icardi konusunda dikkat çekici bilgiler paylaştı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezonu şampiyonluk ipini göğüsleyerek kapatan ve yeni sezon hazırlık kampını ise Avusturya​'da sürdüren Galatasaray​'da teknik direktör Okan Buruk​, sabah antrenmanı öncesi basın mensuplarının karşısına geçti.

Transfer​ çalışmalarına değinen başaralı teknik adam, isim ermek istemediğini ancak kadrolarını zenginleştirmek istediklerini belirtti. Beklenen transfer hamleleri için "En kısa zamanda olacak" ifadesini kullanan Buruk, "Oyuncularımız iyi durumda. İyi işler yapmak istiyoruz. Avrupa ve lig var, daha iyi bir kadro oluşturmaya çalışacağız" dedi.

ICARDI​'NİN AİLEVİ SORUNLARI VAR 

Yılan hikayesine dönen Mauro Icardi'nin transferine ilişkin de son bilgileri paylaşan Okan Buruk, şunları söyledi: "Icardi pazartesi geliyor diye net bir açıklamam olmadı aslında, orada kesildi. Önümüzdeki hafta daha net belli olacak. Ailevi bir problemi oldu. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre net şekilde belli olabilir."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...