Tgrt Haber

Galatasaray’da Tete bilmecesi: Dönüş bileti aldı!

08 Ağustos 2023 18:11 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 18:11
Galatasaray’da Tete bilmecesi: Dönüş bileti aldı!

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle henüz sezon başlamadan dünyada adından söz ettiren Galatasaray, son olarak Brezilyalı Tete ile anlaşmaya vardı.

Ukrayna Ligi ekibi Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alarak ayrılan Tete​, Türkiye’de menajeri aracılığıyla Beşiktaş​, Galatasaray​ ve Fenerbahçe’ye önerildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe​, maliyeti nedeniyle Brezilyalı yıldızın transferini rafa kaldırırken Galatasaray, yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardı.

İNGİLTERE’YE DÖNÜŞ BİLETİ ALDI

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Tete, normal şartlarda yarın sağlık kontrolünden geçerek resmi imzayı atacaktı.

Edinilen son bilgiye göre Tete ve menajeri, bahsi geçen planın aksine yarın sabah 07.00’de olmak üzere İngiltere’ye dönüş bileti aldı.

FENERBAHÇE’DEN DUYURU

Tete’nin Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı saatlerde Fenerbahçe, resmi hesabından bir duyuru yayınlayarak oyuncunun menajeri tarafından kendilerine de önerildiğini; ancak yapılan incelemeler sonucu mali şartlarının uygun olmadığı gerekçesiyle transferin düşünülmediğini ifade etmişti.

Sarı-lacivertlilerden Tete'nin transferine ilişkin yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir.

Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...