Tgrt Haber

Galatasaray'da transfere dev bütçe! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

24 Haziran 2024 10:49 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 10:56
Galatasaray'da transfere dev bütçe! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’yi kadrosuna katan Galatasaray’da orta saha ve sağ bek transferleri için kesenin ağzı açıldı. Sarı-kırmızılıların 8 ve 2 numara takviyelerine dev bir bütçe ayırdığı ortaya çıktı.

Yeni sezonda hem 25. şampiyonluğuna ulaşıp 5. yıldızı takmak isteyen hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray​, transferde ince eleyip sık dokuyor.

Galatasaray’da en önemli iki pozisyon olarak gösterilen sağ bek​ ve orta saha​ transferleri için bütçe belli oldu.

Başkan Dursun Özbek iki pozisyon için nokta atışı yapılmasını isterken kesenin ağzını da açtı.

25 MİLYON EURO BÜTÇE AYRILDI

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılarda orta saha ve sağ bek konusunda toplam 25 milyon Euro'luk bütçe ayrıldığı ifade edildi. Transferden sorumlu isimlerin belirlenen bu bütçe doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bütçenin önemli kısmının 8 numara transferi için kullanılacağı aktarıldı. Sağ bek takviyesi için de yine önemli bir harcama yapılacağı vurgulandı.

SATIŞLARA GÖRE YENİ HAMLELER GELEBİLİR

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michy Batshuayi’yi renklerine bağlayan ve 8 ile 2 numara transferine odaklanan Galatasaray’da satışlara göre yeni hamleler yapılacağı da kaydedildi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak isimlere göre kısa süre içinde başka transferin gündeme geleceği ifade edildi. Sarı-kırmızılı takımda böylece transferdeki maliyet yükünün aşağı çekileceği vurgulandı.

Kaynak: Skorer

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...