Tgrt Haber

Galatasaray'da yaprak dökümü! Genç yıldızın menajeri ayrılığı resmen duyurdu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
06 Ağustos 2023 16:30 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 16:43
Galatasaray'da yaprak dökümü! Genç yıldızın menajeri ayrılığı resmen duyurdu

Transferde bombaları peş peşe patlatan Galatasaray'da yaprak dökümü de devam ediyor. Sezon başından beri kampta ve hazırlık maçlarında etkili performans sergileyen genç oyuncu sarı kırmızılılara veda edecek. Ayrılık haberini duyuran isim oyuncunun menajeri oldu.

Transfer döneminde kadrosunu Icardi​, Zaha​, Angelino​, Kerem Demirbay​, Bakamcu, Günay Güvenç ve Halil Dervişoğlu ile güçlendiren Galatasaray​, ayrılıkları da art arda açıklamaya devam ediyor.

Cicaldau, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Atalay Babacan ve Batuhan Şen'le yollarını ayıran sarı kırmızılılarda gönderilecekler listesine bir isim daha eklendi. Geçen sezonu kiralık geçiren, bu sezon da takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Olimpiu Morutan'ın kulüpteki geleceği belli oldu.

Genç futbolcunun menajeri Giovanni Becali, Rumen basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YENİ SEZONDA KADRODA OLMAYACAK

Rumen basınına konuşan Becali, Rumen oyuncunun 2023-2024 sezonunda Galatasaray'da olmayacağını açıkladı. 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon olduğu gibi kiralık olarak gönderilecek.

"BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİNE GİTME İHTİMALİ YOK"

Morutan'ın adı, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi olan ve Rumen teknik direktör Adrian Mutu'nun çalıştırdığı Neftçi Bakü ile anılıyordu. İddiaları yalanlayan menajer Becali, "Morutan'ın Neftçi Bakü'ye gitme ihtimali yok" dedi.

TALİPLERİ BELLİ OLDU

Rumen menajer, Olimpiu Morutan gelecek sezon bir Türk veya İtalyan takımına kiralanacağını belirterek, ihtimaller arasında Konyaspor, Palermo ve Sampdoria'nın olduğunu söyledi.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morutan, geri kalan sezonu İtalya Serie B takımı Pisa'da geçirmiş ve 36 maçta 6 gol, 8 asistlik skor katkısı yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...