Tgrt Haber

Art arda 5 yıldızın ardından sürpriz talip! Galatasaray'ın yeni transferi gidebilir

08 Eylül 2022 10:25 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 10:32
Art arda 5 yıldızın ardından sürpriz talip! Galatasaray'ın yeni transferi gidebilir

Galatasaray transfer haberleri: Transfer sezonunun sona ermesine sayılı saatler kalırken Galatasaray, bombaları art arda patlattı. Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata transferlerini açıklayan Sarı-Kırmızılılarda ayrılık iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, yazın transfer edilen yıldız isme sürpriz bir talibin çıktığını yazdı.

Galatasaray​,  transfer​ döneminin son günlerinde art arda 5 futbolcuyu açıkladı. Sarı kırmızılılar; Mauro Icardi​'den sonra Yusuf Demir​, Mathias Ross​, Milot Rashica ve Juan Mata'yı da transfer ettiğini açıkladı.

Yeni transferlerin yanında Galatasaray’dan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Christian Luyindama ve Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrılması bekleniyor.

SEFEROVİC’E SÜRPRİZ TALİP

Sabah'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre, Galatasaray'da gol yollarında etkili olamayan ve son maçta Gaziantep FK karşısında 11'deki yerini Gomis'e kaptıran Haris Seferovic'e AEK talip oldu.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Yunan ekibinin deneyimli forvet için teklifte bulunduğunu yazdı.

Galatasaray ile henüz resmi bir maçta gol atamayan yıldız oyuncu Kasımpaşa ile oynanan özel maçta Galatasaray adına ilk golünü atmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...